Novice

01. april 2022

Pridružite se nam na rolerskem polmaratonu Ljubljana 2022

V letu 2022 bomo 21. avgusta organizirali rolerski polmaraton v Ljubljani. Na zaprti 4 pasovni mestni vpadnici boste lahko vsi navdušenci rolanja brezskrbno rolali na 21 kilometerski razdalji z rolerji ali z tekaškimi rolkami. Registracije in dodatne podrobnosti so na voljo na https://halfmarathon.rklj.si .

03. julij 2021

Brezplačne delavnice hitrostnega rolanja

Vsako leto prirejamo že tradicionalne brezplačne delavnice hitrostnega rolanja in tudi letos tradicije ne bomo zanemarili. 9. julija 2021 je tako dan za vse, ki si želite karkoli izvedeti o hitrostnem rolanju ali še bolje, ki si želite kakorkoli izboljšati svoje znanje o rolanju. Na brezplačnih delavnicah hitrostnega rolanja bomo vsakemu udeležencu na kratko svetovali kaj mora popraviti pri svojem rolanju in ga podučili o pravilih skupinske vožnje, pravilni tehniki odriva na ravnin in pravilni tehniki prestopanja.

28. marec 2021

Iščemo osebo za digitalni marketing

Rolerski klub Ljubljana ima priložnost, da izvede široko promocijsko akcijo Google Ads. Zato iščemo samoinciativnega prostovoljca - prostovoljko, ki bi pripravil/a in upravljal/a  digitalno promocijo. Poleg priprave in vodenja ciljanih promocijskih kampanj, bomo z veseljem sprejeli in uresničili predloge za optimizacijo naše spletne strani in pisanja novic, ki bodo izboljšale učinkovitost celotnega digitalnega portfolija.

07. december 2020

Pregled naših dogodivščin ob 10. obletnici

4. novembra 2010 so se skupaj zbrali Črt Lukančič Mori, Nataša Kristan, Igor Erceg in Karlo Peček in na ustanovnem zboru sprejeli statut in pravila Rolerskega kluba Ljubljana ter tako začeli postopek, ki se je končal s 3. decembrom 2010, ko je Upravna Enota Ljubljana tudi uradno potrdila ustanovitev Rolerskega kluba Ljubljana in ga 7. decembra vpisala v poslovni register. V prvem letu je Rolerski klub Ljubljana sodeloval pri ustanovitvi Zveze za hitrostno rolanje Slovenije, skupaj z Rolerskim klubom Kranj.

04. avgust 2020

Vabljeni na rolerski polmaraton Ljubljana

Kljub trenutnim razmeram smo uspeli pridobiti dovoljenja za organizacijo rolerskega polmaratona v Ljubljani. Prijavite se lahko na spletni strani odgodka https://halfmarathon.rklj.si , kjer si lahko ogledate tudi traso na mestni vpadnici od Stadiona Stožice, proti Žalam, ki ji v ozadju kraljuje Ljubljanski gard. Trasa omogoča varno izvedbo tekmovanja, saj se lahko gledalci razporedijo po vsej dolžini, prav tako pa bomo poskrbeli za internetni prenos v živo in vrečko presenečenja za vse udeležence.

>