Novice

26. avgust 2017

Na Vrhniki smo osvojili 3 odličja

Leto smo na Vrhniki v sodelovanu s ŠD Agonija organizirali polmaraton. 5 kilometerski krog po ulicah Vrhnike je z tehnično zahtevno progo poskrbel za zanimivo tekmo, ki pa sta jo tako v ženski kot moški kategoriji z zgodnjim napadom odločila naša Ana Odlazek in Italijan Andrea Bighin. Tekma je štela tudi za točkovanje ProRollerTour.

21. avgust 2017

Tadeja Donko kot Slovenska reprezentantka nastopa na Unverzijadi

Hitrostno rolanje je bilo uvrščeno na uradni program Univerzitetnih Olimpijskih iger, ki jih je v letu 2017 priredil Tajvan. Na Univerzijadi je Slovenijo zastopala tudi naša članica Tadeja Donko. Tekme so potekale predvsem na stezi in maratonu. Kljub temu, da s tekmovanjem na stezi naši tekmovalci nimajo izkušenj, pa si je Tadeja Donko veliko obetala predvsem od maratonske preizkušnje.

20. avgust 2017

Ana z 2. mestom do zmage v skupnem seštevku Avstrijskega pokala

Ana Odlazek je z 2. mestom potrdila zmago v skupnem seštevku za Avstrijski pokal. Salzburg Ring je z mokro podlago poskrbel z zelo težko tekmo v vseh kategorijah in naši tekmovalci so se kljub temu odlično odrezali in poskrbeli za izboljšanje rezultatov tudi v skupnem seštevku Avstrijskega pokala. Anže Gros je z 14. mestom v absolutni moški razvrstitvi, kljub svoji mladosti pokazal, da bomo v prihodnosti lahko od njega pričakovali odlične rezultate.

06. avgust 2017

Zmaga Ane Odlazek, brata Gros na 5. in 6. mestu na tekmi v Munichu

Naši tekmovalci so v Munichu, na 4. tekmi za Avstrijski pokal prikazali odlično formo pred zadnjimi tekmami sezone. Ana Odlazek je z zmago utrdila svoje vodstvo v skupnem seštevku Avstrijskega pokala, medtem ko sta Anže in Gal Gros s 5. in 6. mestom v absolutni moški razvrstitvi pokazala, da odlično napredujeta in bosta kmalu napadala zmage. V Munichnu nas je zastopala številčna udeležba.

16. julij 2017

Tadeja Donko 5. na tekmi v Innsbrucku

Malce manjša ekipa iz našega kluba se je udeležila tekme v Innsbrucku, ki je prav tako štela za Avstrijski pokal. Ana Odlazek je bila na Kitajskem, Tadeja Donko pa je bila sredi priprav za unverzijado v Tajvanu konec avgusta. Kljub odsotnosti najboljših pa so prišli vsi preostali tekmovalci, ki so svojo formo tempirali na ta del sezone, pa se jim ni uspelo uvrstiti na Evropsko prvenstvo teden pred tekmo. Tadeja Donko se je dobro odrezala in s 5. mestom poskočila na vrh razvrstitve za Avstrijski pokal. Pri moških pa je Peter Korez zasedel 13. mesto.

>