Novice

20. avgust 2017

Ana z 2. mestom do zmage v skupnem seštevku Avstrijskega pokala

Ana Odlazek je z 2. mestom potrdila zmago v skupnem seštevku za Avstrijski pokal. Salzburg Ring je z mokro podlago poskrbel z zelo težko tekmo v vseh kategorijah in naši tekmovalci so se kljub temu odlično odrezali in poskrbeli za izboljšanje rezultatov tudi v skupnem seštevku Avstrijskega pokala. Anže Gros je z 14. mestom v absolutni moški razvrstitvi, kljub svoji mladosti pokazal, da bomo v prihodnosti lahko od njega pričakovali odlične rezultate.

06. avgust 2017

Zmaga Ane Odlazek, brata Gros na 5. in 6. mestu na tekmi v Munichu

Naši tekmovalci so v Munichu, na 4. tekmi za Avstrijski pokal prikazali odlično formo pred zadnjimi tekmami sezone. Ana Odlazek je z zmago utrdila svoje vodstvo v skupnem seštevku Avstrijskega pokala, medtem ko sta Anže in Gal Gros s 5. in 6. mestom v absolutni moški razvrstitvi pokazala, da odlično napredujeta in bosta kmalu napadala zmage. V Munichnu nas je zastopala številčna udeležba.

16. julij 2017

Tadeja Donko 5. na tekmi v Innsbrucku

Malce manjša ekipa iz našega kluba se je udeležila tekme v Innsbrucku, ki je prav tako štela za Avstrijski pokal. Ana Odlazek je bila na Kitajskem, Tadeja Donko pa je bila sredi priprav za unverzijado v Tajvanu konec avgusta. Kljub odsotnosti najboljših pa so prišli vsi preostali tekmovalci, ki so svojo formo tempirali na ta del sezone, pa se jim ni uspelo uvrstiti na Evropsko prvenstvo teden pred tekmo. Tadeja Donko se je dobro odrezala in s 5. mestom poskočila na vrh razvrstitve za Avstrijski pokal. Pri moških pa je Peter Korez zasedel 13. mesto.

15. julij 2017

Svetovni pokal Harbin (Kitajska)

Ana se je na povabilo organizatorja takoj po nastopu na Evropskem prvenstvu v Portugalskem Lagosu udeležila tekme za svetovni pokal v Kitajskem Harbinu. Tekma je potekala v vročem in sončnem vremenu na relativno ravni progi in z odlično organizacijo. Kljub nekaj poizkusom pobega je ženska skupina ostala skupaj vse do cilja, ko je Ana v ciljnem sprintu zasedla 5. mesto in kot najhitrješa Evropejka osvojila pomembne točke v skupnem seštevku za Svetovni pokal.

02. julij 2017

Zmaga Polone Zakrajšek na tekmi v Zagrebu

Na karting progi Špansko v Zagrebu je potekala 3. tekma za Hrvaški pokal. Naše članice so z  lahkoto osvojile prva tri mesta. Polona Zakrajšek je tako prišla do nove zmage, Ana Odlazek je bila 2., Tadeja Donko pa 3.. V moški konkurenci pa je Peter Korez zasedel 3. mesto, skupinski uspeh pa sta dopolnila še Grega Jančigar s 4. mestom, Rajko Česnik s 7. mestom in Jure Likar z 8. mestom. V mlajših kategorijah sta sestri Lana in Ana Česnik s 2. in 3. mestom pridobili lepo število točk v skupnem seštevku Hrvaškega pokala, prvič pa je nastopila tudi Lucija Vidovič, ki je z 9. mestom prehitela tudi nekaj izkušenejših tekmovalk.

<
>